Скреч картата – Невероятен подарък

Търсите ли чудесен подарък, с който да зарадвате вашите най-добри приятели, които често пътуват? Ако е така, обмислете варианта за скреч карта – изключително полезен атрибут за всеки пътешественик. Вместо да им подарявате обикновени и скучни подаръци, опитайте се да им купите нещо по-нетрадиционно, но в същото време функционално, като карта. Когато пътувате ви е нужен някакъв ориентир, относно различните места и забележителности. Не е задължително това да бъде туристическо ръководство или гид, който да ви води. Картата може да ви свърши чудесна работа в случая.

Какво е скреч карта?

Някои от вас може за пръв път да чуват този термин. Скреч картата е вид карта, която помага на пътуващия да се ориентира. Може да ги закачите на стена или просто да бъдат като аксесоар за вашето бюро. Повърхността се изтрива с монета или друг подобен предмет. Картите могат да бъдат такива, включващи различни райони, щати, държави, градове и дори целия свят. Лесно могат да бъдат пригодени за нуждите на всеки пътуващ. Може да вземете карта на определна местност, където вашия приятел/ка обича да ходи често.

scratch-map-framed

Как действа?

Техниката е подобна както при лотарийните билети. Държите я с една ръка и изтривате с другата. Ще ви помогне да откриете места, които желаете да опознаете. Несъмнено е прекрасен подарък за всеки пътуващ.

maxresdefault

Вашият коментар