Скреч Карти на Luckies of London

Luckies of London са първите създатели на оригиналната скреч карта на света. Дизайнът на картите им е разработен в Нотингхил, Западен Лондон.

Luckies създават първата си скреч карта през 2009 година и от тогава са разработили скреч карти подходящи за различните типове хора, като броят на моделите им надвишава 20.

В тази статия ще разгледаме оригиналните скреч карти на Luckies of London, които се предлагат в България от партньорите им – Dreboliiki.com и Shturo.com.

Оригинална Скреч Карта на Света

Първият модел скреч карта, който ще разгледаме е и първият създаден от английската компания, а именно Scratch Map Original. Картата е жълта на цвят, покрита със златисто фолио. Всъщност разликата с модела от 2009-та година е в тубусът, който в момента се затваря по различен начин. Другите детайли на картата са запазени.

Картата е с размери 81,9 х 58,2 см. и е подходяща за закачане на стена или поставяне в рамка.


Кулинарна Скреч Карта на Европа

От Luckies of London са взели под внимание добрата европейска кухня и факта, че много хора се интересуват от интернационални рецепти и обичаи, създавайки тази кулинарна скреч карта – Европа, където ще откриете различни ястия, типични за региона на който са отбелязани. За България например са шопската салата и кавармата.

Картата е с размери 80 х 60 см.


Световна Скреч Карта – Типография

Тази стилно изглеждаща световна скреч карта е интересно интериорно решение. Изглежда много стилно, тъй като имената на държавите са изобразени с текст върху тях.

Картата е чудесен подарък за всеки, който харесва различните неща и обича да пътува.

Размерите на картата са: 82,5 х 59,4см.


Мини Скреч Карта – Розов Свят

Една прекрасна скреч карта на света, която ще се хареса на всяка дама. Картата е изработена в приятен розов цвят, а скреч фолиото и е цвят розово злато.

Освен, че изглежда чудесно, тази скреч карта на Luckies of London е и с компактните размери от 42 х 29,7см., което я прави чудесна за побиране в туристическата ви раница.


Мини Скреч Карта – Свят Original©

Както подсказва името и – това е оригиналната скреч карта на Luckies of London, но в по-малък размер, подходящ за по-често пътуващите, които искат да я носят със себе си.

Картата по нищо не се различава от оригиналният модел, освен с размерът си, който е: 42 х 29.7 см.


Световна Скреч Карта “Platinum Edition”

Освен, че изглежда много добре в сивият, платинен вид тази карта се различава и по това, че на нея може да откриете всички часови зони на държавите, които сте посетили. По този начин може да видите часовите разлики, които сте преживели през пътуванията си.

Картата е с размери 82,5 х 59,4 и вместо в тубус пристига в луксозна, сребриста кутия, подходяща за подарък.


Световна Скреч Карта Делукс XL

В случай, че обичате големите, ама наистина големите карти – тази гигантска световна скреч карта е точно за вас! И не само това, световната скреч карта делукс XL на Luckies of London изглежда супер стилно и елегантно, заради черният си цвят и финото златно скреч фолио, с което е покрита.

Размерът на тази страхотна скреч карта е удивителните 119 x 84см.


Световна Скреч Карта “Приключения”

Ако сте приключенска натура, не се притеснявайте! От Luckies са помислили и за вас, създавайки световната скреч карта приключения. На картата са отбелязани 280 места от целия свят, които предлагат незабравими приключения изпълнени с адреналин, кулинарни изкушения и културни забележителности.

Размерът на карта приключения е: 82,5 х 59,4см.


Световна Скреч Карта Делукс

Вече видяхте световната скреч карта делукс XL, но тя е твърде голяма за вашите цели? Тогава разгледайте световната скреч карта делукс, която предлага същият стилен, черен цвят и златисто фолио, но в по-компактен размер – 82,5 х 59,4 см.


Скреч Карта с Тебешир

Тук Luckies са заложили на черният цвят, подходящ за писане с тебешир, както и на специален тебеширен маркер. Освен, че можете да изтривате държавите и да откриете цветната им страна, можете и да картографирате пътя си с помощта на тебеширеният маркер, включен в комплекта, а ако объркате… не се притеснявайте, защото може да изтриете грешката и да пишете отново по картата.

Скреч картата с тебешир е с размери: 82,5 х 59,4см.


Скреч Карта – Столици

Често се случва да посещаваме само столиците на повечето държави. Тази световна скреч карта е създадена специално за хората, които се интересуват и посещават по-големите градове и столиците на държавите.

Отделно от това картата разполага и с информация за демографски факти относно държавите и е с размер 82,5 х 59,4 см.


Скреч Карта на Света „Hello“

Не знаете как да кажете „Здравей“ на всички езици? Тогава скреч картата на света Hello Edition е създадена за вас! Тази оригинална скреч карта ще ви научи да поздравявате на над 200 езика и е изработена в успокояващ синьо-зелен цвят, а при изтриване се очертават много красиви и цветни места.

Картата е с размери: 82,5см. х 59,4см.


Световна Карта за Изтриване XL

В случай, че харесвате оригиналната версия на световната скреч карта на Luckies of London, но разполагате с повече място, то световната карта за изтриване XL е точно за вас!

Тази карта не се различава по нищо от оригиналната, освен по удивителният си размер – 119 х 84см.


Мини Скреч Карта – Делукс

Разбира се, стилната, делукс версия на световната скреч карта е налична и в по-малък размер. Тя е подходяща за тези от нас, които не възнамеряват да я закачат на стената, а да я държат в тубуса и да я носят със себе си на дългите си пътешествия и да отбелязват местата, през които са преминали в реално време… 🙂

Картата е с размери: 42х30см


Европейска Скреч Карта

Часто от нас, разбира се, обичат да обикалят основно из европейските страни. За тях Luckies специално са създали европейската скреч карта, която е копие на оригинала, но в малко по-нестандартният размер – 55 х 43см.


3D Световен Глобус за Изтриване

Тук ще представим един друг скреч продукт на английската компания, подходящ за хората, които не само обичат да пътешестват, но и да сглобяват. Това е световният глобус за изтриване, който първо трябва да сглобите, а след това да започнете да изтривате.


Магнитна Рамка за Скреч Карта за Стена

И за десерт сме ви приготвили едно интересно и полезно допълнение към всяка карта, с широчина до 84,1см. – магнитна рамка за скреч карта, с която да можете лесно и бързо да закачите новата си карта на стената.


Надяваме се, че нашите предложения за скреч карти на Luckies of London са ви допаднали! Ако все още не сте избрали правилната скреч карта, разгледайте и луксозните предложения на украинската марка 1dea.me, които също се предлагат от Dreboliiki.com и Shturo.com.