Карта на света за изтриване на посетените места

Скреч картата комбинира любовта към пътуването и лотарийните билетчета за изтриване.

Пътуването е важна част от развитието на всеки човек. То е вид образование, средство да разширите вашите познания и кръгозор за света.

Пътуването трябва да бъде весело занимание. Затова е добре по някакъв начин да документирате вашето пътешествие. За тази цел може да си купите скреч карта.

my-scratch-map1

Произведена от „Luckies of London” от Обединеното кралство, скреч картата представлява голяма карта за окачване върху стена, чиято горна повърхност е покрита с изтъркващо се златисто фолио. С монета може да изтъркате държавите и регионите, които сте посетили до този момент. Правейки това, в долната част се открива съвсем нов свят от пъстри цветове и географски детайли.

Колкото повече държави сте посетили и маркирали на картата, толкова по-цветна става тя. Накрая вие получавате напълно уникална и персонализирана карта на света.

deluxe-scratch-map

Съществуват и по-локализирани версии на този продукт като скреч карта на Европа или Обединеното кралство, както и на САЩ. Така че ако не сте пътешествали все още извън националнати граници, но пък сте преминали с автомобил през някои сеседни държави, може да си вземете скреч карта като доказателство за вашето пътуване.

europe-scratch-map-n

Вашият коментар