Скреч карта за изтриване – Сватбен подарък

Обикновено след сватбата си човек разполага с толкова много еднотипни подаръци, че може спокойно да отвори малък магазин за кухненски уреди и чаени сервизи. Причината е, че когато търсим сватбен подарък, се стараем да е практичен и да се използва и от двамата младоженци и най-очевидният избор в случая е кухненски сервиз или домашен уред, от който двойката ще се нуждае занапред в семейното си жилище. Така след сватбеното тържество се озоваваме с куп чаени и кафени сервизи, машини за кафе, прахосмукачки и какви ли още не дублирани подаръци.

За да изпъкнете сред останалите гости като човекът с най-оригиналния и различен подарък, ни хрумна, че може да изненадате двойката, на чиято сватба сте поканени, а може би дори кумувате, с една уникална скреч карта! По принцип скреч карата е популярна като индивидуален подарък, но ние се досетихме за 3 начина, по които да превърнете картата за изтриване в идеален сватбен подарък за двойка, която обича да пътува:

1.Подарете на влюбената двойка скреч карта на света, придружена с поздравителна картичка с кратък текст, който обяснява идеята, а именно: „Светът може да е вълшебно място, стига да имаш подходящия човек до теб, с който да го опознаеш“ – идеята е младоженците да изтрият златистото, скреч фолио от картата, но само от местата, които заедно са посетили. За тези, които не са запознати с основната идея на картата за изтриване, може да разгледате статията „Какво е скреч карта?“

skrech-karta-za-iztrivane-02

2. Вторият вариант, който ни хрумна, е подаръка – скреч карта да е комбиниран с билет за сватбено пътешествие. Това е супер идея, особено ако добре познавате сватбената двойка и сте достатъчно запознати със след-сватбените им ангажименти. Дори може да изтриете от картата дестинацията, до която ще ги изпратите на сватбено пътешествие. Пак казваме, че трябва да сте много близки с младоженците, за да не се окаже, че те вече имат служебни ангажименти или други планове за това, как да прекарат почивката си.

skrech-karta-za-iztrivane-03

3. Ако смятате, че скреч картата е недостатъчен подарък сама по себе си, винаги може да напъхате няколко пачки банкноти в цветния, твърд цилиндър, в който картата пристига. Младоженците със сигурност ще оценят креативния избор на подарък, плюс възможността сами да изберат, как най-добре да оползотворят предоставените им финанси.

skrech-karta-za-iztrivane-04

Вече трябва да сте убедени, че картата за изтриване е един от най-подходящите, нетрадиционни подаръци за сватба. Продуктът е наличен в няколко варианта – световна скреч карта (която е най-голяма като размери – разпъната достига 88 х 52см.) , скреч карта Европа, както и луксозна мини версия на световната скреч карта – „Deluxe Travel Edition“. Всички модели карти за изтриване са навити на руло и поместени в твърди, цветни цилиндри. Заедно с някоя от тези необикновени карти може да подарите и съответния размер рамка, с която влюбените могат да окачат картата си на стената. Така скреч картата става много по-як подарък от обикновената картина за стена, тъй като за разлика от нея, може да бъде персонализирана.

Вашият коментар