Скреч Карти на 1dea.me

Скреч картите на 1dea.me са произведени в Украйна и при тях е заложено на едно безупречно качество на печата и скреч фолиото! Също така компанията е първата в света, която създава скреч карти отпечатани върху пластмасов лист, вместо на хартия.

Ако искате да направите незабравим подарък за пътешественик то скреч картите на 1dea.me биха били чудесен избор!

В тази статия ще разгледаме оригиналните скреч карти на 1dea.me, които се предлагат в България от партньорите им – Dreboliiki.com и Shturo.com.

Скреч Карта на Света “Black Deluxe Edition”

Скреч картата на света Black Deluxe Edition на 1dea.me е най-добре изглеждащата скреч карта, която сме виждали!

Тази уникална скреч карта е принтирана с невероятно качество върху пластмасов лист, дебел 0.2 см. Още при вида на тубуса и бяхме изумени от качеството, а златното фолио, с което е покрита е страшно фино и изглежда, като направено от истинско злато, като притежава невероятни преливащи се нюанси.

След изтриването на картата останахме учудени от дълбочината на цветовете и добрата им подредба върху картата. Можем да кажем със сигурност, че това е най-луксозната версия на световна скреч карта, която сме виждали!

И това не е всичко – картата пристига със специален маркер, с който може да пишете и чертаете върху нея. Разбира се, в комплекта има и гумичка, скреч инструмент, кърпичка и 4 кабърчета за забиване върху картата.


Скреч Карта на Европа – Black Deluxe Edition

Разбира се, добрата идея на 1dea.me да направят изящна скреч карта на света, отпечатана върху пластмаса беше пренесена и на европейски вариант на изящната карта.

Този модел скреч карта е фокусиран върху европейските държави, но е също толкова качествен и добре изработен, като световната скреч карта.

Размерите на скреч карта Европа – Back Deluxe Edition са: 60 х 40см.


Световна, Скреч Карта “Ваканции”

Световната скреч карта Ваканции, както подсказва името и измества фокуса върху някои от най-яките плажове в света, на които може да изкарате една незабравима почивка.

Въпреки, че моделът е изработен върху ламиниран картон, а не върху пластмаса, цветовете и принта са безупречни. Картата е изпълнена с много ярки цветове и покрита със сребристо скреч фолио.

Размерите на картата са: 80 х 60см.


Световна, Скреч Карта “Океани”

Ако сте фенове на морските забавления и водните басейни – световната скреч карта Океани е създадена специално за вас!

Тук от 1dea.me са акцентирали както върху океаните и моретата на планетата, така и върху водните обитатели.

Картата е отпечатана върху пластмаса и е покрита със стилно, сребристо скреч фолио, с преливащи се нюанси. Размерът и е: 60 х 40см.


Световна Скреч Карта “География”

Изработена върху висококачествена ламинирана хартия – световната скреч карта География е най-подробната географска скреч карта! Тя включва дори най-малките държави, по-малки градове и острови.

Не само това, скреч картата география ще ви покаже и някои от най-интересните туристически дестинации.

Картата е с големина 88 х 60см.  и е покрита със златно скреч фолио.


Скреч Постер “Кама Сутра Edition”

И за десерт сме приготвили един по-нестандартен скреч списък от украинската компания 1dea.me.

Скреч постерът Кама Сутра е особено подходящ подарък за половинката, както с, така и без повод. На него са изобразени 100 пози от индийската секс енциклопедия – Кама Сутра, които може да изпълните и изтриете от списъка.

Скреч списъка е с размери 60 х 40см. и е отпечатан върху ламинирана хартия, пристига в атрактивен, цветен тубус, подходящ за подарък.


Надяваме се, че нашите предложения за скреч карти на 1dea.me са ви допаднали! Ако все още не сте избрали правилната скреч карта, разгледайте и луксозните предложения на английската марка Luckies of London, които също се предлагат от Dreboliiki.com и Shturo.com.